Dani Mense u Kragujevcu

Arsenal Fest 2023

Jedan od najznačajnijih muzičkih festivala u Srbiji, koji se održava svakog juna u Kragujevcu, srcu Šumadije.

Arsenal Fest 2023

Impresivni line-up

Nampomena: Arsenal Fest nije u organizaciji ŠDMuKG. Odlazak na Arsenal Fest je isključivo u ličnoj režiji. Program ŠDMuKG će biti uskladjen sa satnicom festivala, kako bi zainteresovani posetioci ŠDMuKG mogli da uživaju u muzici.

Za samo nekoliko godina, festival se nametnuo kao jedan od najzanimljivijih, najrelevantnijih i najperspektivnijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji, ex-YU i ovom delu Evrope. Arsenal Fest je aktivan član evropske asocijacije festivala “Yourope” i 2019. godine bio je u najužem izboru za najbolji evropski mali festival.

Festival se odlikuje impresivnim line-up-om koji uključuje neke od najpopularnijih izvođača u regionu. Među njima su Parni Valjak, The Cult, Dubioza Kolektiv, Beogradski Sindikat, Smak, Gibonni, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi. Pogledajte kompletan lineup na linku ispod.

Line Up

Arsenal Fest 2023

Nastupi na tri scene

Kada je reč o ulaznicama, festival koristi Cashless (kešles) sistem, što znači da će se sva plaćanja u okviru festivalskog prostora obavljati putem kartica za plaćanje. Kartice se mogu kupiti u kampu i na samom festivalu, na jasno obeleženim mestima. Prilikom preuzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 100 RSD, a zatim uplatiti željeni iznos za kupovinu na festivalskom prostoru.

Arsenal Fest 2023 će trajati četiri dana, od 28. juna do 1. jula, sa nastupima na tri scene: Main Stage, Garden Stage i Explosive Stage. Festival je priznat za svoj doprinos kulturnom životu Kragujevca i proglašen je za manifestaciju od javnog značaja. Bez obzira da li ste ljubitelj muzike, kulture ili jednostavno želite da doživite nezaboravno iskustvo, Arsenal Fest je mesto koje ne smete propustiti.

Aktuelne cene ulaznica možete proveriti na zvaničnoj stranici festivala, klikom na link ispod.

Ulaznice